Mijn favorieten

Update Coronavirus n.a.v. persconferentie 13 oktober 2020

Vanuit de brancheorganisaties binnen de makelaardij (VBO, NVM en Vastgoedpro) is een handreiking opgesteld waaraan alle makelaars/taxateurs die aangesloten zijn bij één van deze verenigingen zich moeten houden. Hieronder een samenvatting van de maatregelen.

Kantoor

Afspraken op ons kantoor zijn alleen op afspraak mogelijk. 
 

Taxaties
Taxaties kunnen gewoon ingepland worden. Wel zal er minimaal contact zijn met de bewoner en lopen wij alleen de ronde door de woning. 
 

Overdrachten
De eindinspectie zullen we verzorgen zoals gebruikelijk, echter gaan we niet mee naar de notaris. Niet alle notarissen kunnen tegelijkertijd verkoper en koper ontvangen. Veel akten worden gepasseerd met een volmacht. De notaris zal hierover zelf contact opnemen met kopers en verkopers.
 

Waardebepaling en opstarten verkoop
Wij komen nog steeds bij u aan huis voor een gratis waardebepaling. Echter zullen we hierbij wel de richtlijnen van het RIVM in acht nemen, dus geven we o.a. geen hand, houden we afstand en gebruiken we desinfectiespray voor onze handen.
Onze fotograven zijn ook nog beschikbaar, echter hanteren zij ook hun eigen aangepaste richtlijnen m.b.t. de woningfotografie.
 

Bezichtigingen
Bezichtigingen vinden plaats, indien verkoper daar mee instemt. Daarbij nemen we wel de volgende maatregelen in acht:
- We schudden geen handen
- Iedereen draagt de door ons verstrekte handschoenen (voorkeur) of gebruikt onze desinfectiespray
- We houden gepaste afstand
- Maximaal 2 bezoekers per bezichtiging
- Iedereen draagt een mondkapje (graag deze zelf meenemen)
 

Algemeen
Indien u ziekteverschijnselen heeft, meld dit dan direct en verzet/annuleer de afspraak. Ook indien verkopers ziekteverschijnselen hebben worden bezichtigingen geannuleerd.