Mijn favorieten

Coronavirus

Kantoor
Afspraken op ons kantoor zijn alleen in dringende gevallen en op afspraak mogelijk. Ons kantoor is minder vaak bezet. Telefonisch zijn we wel bereikbaar, al kunnen we misschien niet altijd de telefoon direct beantwoorden. Neem bij voorkeur contact op via mail of app.
 

Taxaties
Taxaties kunnen gewoon ingepland worden. Wel zal er minimaal contact zijn met de bewoner en lopen wij alleen de ronde door de woning. Vragen van beide zijden zullen telefonisch besproken worden.
 

Overdrachten
De eindinspectie zullen we verzorgen zoals gebruikelijk, echter gaan we niet mee naar de notaris. De meeste notarissen adviseren kopers en verkopers ook om per volmacht de overdracht plaats te laten vinden.
 

Waardebepaling en opstarten verkoop
Wij komen nog steeds bij u aan huis voor een gratis waardebepaling. Echter zullen we hierbij wel de richtlijnen van het RIVM in acht nemen, dus geven we o.a. geen hand, houden we afstand en zal het gesprek deels telefonisch plaats vinden.
Onze fotograven zijn ook nog beschikbaar, echter hanteren zij ook hun eigen aangepaste richtlijnen m.b.t. de woningfotografie.
 

Bezichtigingen
Bezichtigingen vinden plaats, indien verkoper daar mee instemt. Daarbij nemen we wel de volgende maatregelen in acht:
- We schudden geen handen
- Iedereen trekt bij binnenkomst door ons verstrekte handschoenen aan
- We houden gepaste afstand
- Maximaal 2 bezoekers per bezichtiging
 

Algemeen
Indien u ziekteverschijnselen heeft, meld dit dan direct en verzet/annuleer de afspraak.